IamPolly

Морепродукты в париже?

Где посоветуете отведать морепродуктов? Прошу указывать цены в рекомендуемых местах.
Франция: Париж   
  • 628
  • 5
  • 3
В избранное ответить

Обсуждение последний ответ 10 октября 2012

Krigov
www.lebarahuitres.com/fr/index.php оптимальное сочетание цены и качества из ресторанов имеющих собственную доставку. Несколько ресторанов. Цены смотрите сами.
Остальное либо дороже, либо нет повторяемости результата. Тем более, что из вопроса не ясно, что именно интересует.
И помните, что даже в древних ресторанах, повторяемость результата не гарантирована.(
На Бастилии есть достаточно известный ресторан: www.bofingerparis.com/en/
vanille
La Cagouille
На монпарнасе.
The Formula : 26 € : Entrée + Main Course or Main Course + Dessert
The Menu : 42 € : Entrée, Main Course, Dessert, Coffee, ½ Wine.

PLATS
Crisp-fried organic fillet salmon steak €22
"Green" mullet fillet €22
Plain roasted European lobster €45 to €60
Red mullet with olive oil €24
John Dory fillet with butter and chervil €28 to €38
Cold hake fillets with warm potatoes €21
Grilled mackerel fillets with mustard sauce €18 €16
Turbot fillet with mousseline sauce €38
Plain grilled brill €28 to €42
Line-caught plain roasted sea bass €28 to €45
vanille
А если устриц имели ввиду, то вам сюда:
Le Bar a Huitres
“Le Bar à Huîtres, a mini-chain quartet of Paris fish-and-oyster houses, has once again become a very good destination for serious seafood lovers. Gary Dorr, son of Willy Dorr, well-known for his Bistro & Compagnie chain of prix-fixebistrots, including the Bistro de Breteuil and Bistro des Deux Théâtres, has completely revamped the menu here; it now offers a terrific variety of pedigreed bivalves including, among others, Prat ar Coum from Brittany, Gillardeau from Marennes and—a first for Paris—Corsican oysters from the Etang de Diana. There’s also an appealing assortment of mostly wild, rather than farmed, fish—the fresh cod with aïoli and the sole meunière are both recommended. All four branches are conveniently open daily, and the service is notably friendly.”
Цены: seafood plate big – from 49 euro. Main courses 19 – 74 euro , meat 24 – 36 euro, desserst 9 – 17 euro, Lunch menu (Mon-Sat) – 26 euro, degustation menus - from 175 euro.
solzs
Если подойдут мидии, то Leon de Bruxelles. Много где есть и выбор хороший.
www.leon-de-bruxelles.fr/
fieradivanita
La Criee www.tripadvisor.ru/...aris_Ile_de_France.html

Там совершенно разнообразные, в т.ч. устрицы. Очень похож на те, что в провинцци. Режим работы у него как у всех нормальных французских ресторанов :)
Задайте вопрос про город местным жителям и путешественникам,
уже побывавшим в нем
задать вопрос